NE VIDI SE PRST PRED OKOM: Na putevima širom Srbije magla i sitna kiša otežavaju saobraćaj

Novosti Onlajn

19. 05. 2023. u 08:07

PREMA informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75 kod petlje Sirig - Beška zbog pojave magle smanjena je vidljivost do 300 metara.

НЕ ВИДИ СЕ ПРСТ ПРЕД ОКОМ: На путевима широм Србије магла и ситна киша отежавају саобраћај

Foto: N.Živanović

Na auto-putu E-70 kod petlje Sremska Mitrovica - Dobanovci zbog magle smanjena je vidljivost na 250 metara. Takođe, na auto-putu E-75 kod petlje Beška - Novi Banovci zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 300 metara.

Magla i na području Beograda

Magla smanjuje vidljivost ovog jutra i na području Beograda, a na mnogim deonicama u gradu vidljivost je smanjena na 200 metara, lokalno u višim delovima grada i na manje od 100 metara.

Magla je praćena i rosuljom, pa su putevi veoma mokri i klizavi. Moguća je pojava magle, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. Putevi Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

BONUS VIDEO: VANREDNA SITUACIJA U TRGOVIŠTU - Zavejani seoski putevi

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!