IVANIŠEVIĆ UZEO TIGANJ U RUKE I POKAZAO UMEĆE: Legendarni teniser i srpsko čudo od deteta priredili šou u Zagrebu (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 04. 2024. u 16:22 >> 18:03

KO je imao priliku da ovog petka prošeta ulicama Zagreba mogao je na "Evropskom trgu" da vidi Gorana Ivaniševića sa reketom, ali i tiganjem u rukama.

ИВАНИШЕВИЋ УЗЕО ТИГАЊ У РУКЕ И ПОКАЗАО УМЕЋЕ: Легендарни тенисер и српско чудо од детета приредили шоу у Загребу (ВИДЕО)

FOTO: Č. Vuković

Legendarni hrvatski teniser i doskorašnji trener Novaka Đokovića zajedno sa mladom srpskom teniserkom nadom Lunom Vujović bio je deo spektakla koji je organizovalo UNIQA osiguranje.

Igrao je šampion Vimbldona iz 2001. godine tenis protiv Lune, ali i onih koji su bili pristuni na pomenutom događaju i koji su želeli da se oprobaju u tenisu sa čuvenim igračem.

- Malo sam razočaran jer mene nisu prepoznali i uvrstili u ove mlade talente. Šalim se malo, ova fondacija je fenomenalna stvar za celu regiju. I želim da odavde izađe par sportista. Ne nedostaju mi putovanja. Voleo bih da ostanem trener i da treniram nekog mlađeg - rekao je Ivanišević na događaju koji je organizovalo UNIQA osiguranje.

Na kraju su Goran i Luna uzeli u ruke tiganj i dasku, a ni takvi rekviziti im nisu smetali da pokažu umeće.

BONUS VIDEO: ZAŠTO JE TAKO VELIKI: Pogledajte statistiku Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja