ODRŽANA DOMAĆA PREMIJERA FILMA "MALA SIRENA"

Promo

22. 05. 2023. u 11:23

UBRZO nakon svetske holivudske prmeijere igranog filma "Mala sirena" održana je i svečana premijera kod nas. Na plavom tepihu, pred objektivima našli su se domaći glumci i muzičari, učesnici sinhronizacije dugoiščekivanog Diznijevog naslova

ОДРЖАНА ДОМАЋА ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА МАЛА СИРЕНА

Foto: Filip Olćan

Nekoliko dana pre nego što će se film "Mala sirena" naći na reperotaru svetskih i domaćih bioskopa, u duhu zamišljenog podokeanskog sveta danas je u Cineplexx BIG Beograd održana svečana premijera sinhronizovanog filma "Mala sirena". Na plavom tepihu sve je bilo nalik čuvenoj priči nastaloj iz pera danskog pisca Hansa Kristijana Anderesena, a pred fotografima i novinarima našli su se domaći glumci i muzičari koji pozajmljuju glasove čuvenim Diznijevim likovima. 

Foto: Filip Olćan

Premijeri je prisutvovala autorsko-glumačka ekipa, među kojima glavni glumci, muzičari Irina Arsenijević i Dušan Svilar poznatiji u filmu kao mala sirena Arijel i princ Erik. Premijeri je prisustvovala i pevačica Edita Aradinović koja glas pozajmljuje galebu Skatlu, a pred publikom poklonio se i muzičar i glumac Đorđe David, inače na filmu u ulozi kralja Tritona, oca Male sirene.

Foto: Filip Olćan

Posebnu pažnju prvukao je najmlađi učesnik u sinhronizaciji, Ognjen Stojanović koji igra Flaundera, najboljeg Arijelinog prijatelja, kao i glumac Milan Tubič koji na velikom platnu interpretira crvenog krabu Sebastijana, a voljenu pesmu "Under the Sea" izvodi kao "Pod morem tim".

Foto: Filip Olćan

Pred publikom koja je premijerno pogledala dugonajavljivani Diznijev hit našla se i pevačica Tijana Dapčević koja u filmu tumači Ursulu, jednu od najpoznatijih opasnica Diznijevih animacija: "Jedva sam čekala da pogledam film. Veliki sam fan Male sirene. Napamet znam crtani. Ursula mi je jedna od omiljenih zlikovaca, zajedno sa Kruelom, ali Ursula prednjači." 

Foto: Filip Olćan

Publici su se poklonili i glumica Elizabeta Đorevski i producent filma Srđan Čolić Mobi, kao i glumci mlađe generacije koji su svojim glasovima dočarali mnogobrojne likove poznate priče.

Mnogi su odrasli uz poznati crtani film, a čuveni studio Dizni odlučio je da nakon trideset i četiri godine koliko je prošlo od kada je crtani snimljena na veliko platno donose istu priču, sa pravim glumcima, Film je od 25. maja na redovnom repertoaru bioskopa. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)