METEOROPATE TREBA DA OBRATE PAŽNJU NA OVE TRI STVARI: RHMZ upozorava, promenljivo vreme pravi probleme

Novosti online

29. 06. 2023. u 07:57

U SRBIJI danas pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost, samo ujutro na jugu zemlje umereno do potpuno oblačno i suvo. Najniža temperatura od 11 do 15, a najviša od 23 do 27 stepeni.

МЕТЕОРОПАТЕ ТРЕБА ДА ОБРАТЕ ПАЖЊУ НА ОВЕ ТРИ СТВАРИ: РХМЗ упозорава, променљиво време прави проблеме

Foto: Shutterstock

Vetar u većem delu slab, samo na istoku Srbije umeren povremeno i jak zapadni i severozapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod u najnovijoj vremenskoj prognozi.

- Ujutru po kotlinama i dolinama reka jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije kratkotrajna magla koja će smanjivati vidljivost ponegde i na manje 300 metara - upozorio je RHMZ.

U Beogradu pretežno sunčano, uz promenljivu oblačnost. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 14, a najviša oko 26 stepeni.

U petak i subotu pretežno sunčano

U subotu od sredine dana jače naoblačenje sa zapada, koje će u svim krajevima usloviti kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Potom do kraja sedmodnevnog perioda u većini dana zadržaće se promenljivo i nestabilno vreme, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, a samo u ponedeljak pretežno sunčano.

Bioprognoza za četvrtak

Očekuju se nešto povoljnije biometeorološke prilike za hronično obolele osobe. Astmatičari i osobe sa kardiovaskularnim oboljenjima mogu osetiti izvesne tegobe, naročito u jutarnjim satima. Promenljivo raspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja su mogući kod meteoropata, piše Blic.

BONUS VIDEO: ZA VREME GOVORA PATRIJARHA: Helikopter KFOR-a nadleće Gračanicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!