ZA 15 MINUTA NEVREME MU UNIŠTILO SVE: Nikad veća šteta nakon oluje u Ivanjici - Grad veličine oraha potukao zasade (VIDEO)

Novosti onlajn

05. 07. 2023. u 15:45

JUČERAŠNjE nevreme opustošilo je maline i druge useve na delu ivanjičke teritorije.

ЗА 15 МИНУТА НЕВРЕМЕ МУ УНИШТИЛО СВЕ: Никад већа штета након олује у Ивањици - Град величине ораха потукао засаде (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub/ Info LIGA Ivanjica

Mićo Radišić iz sela Opaljenik ostao je za 15 minuta bez svega. Grad veličine oraha uništio mu je celokupne zasade malina, pasulja, boranije i drugog povrća. Prema njegovim rečima, nije prvi put da se u julu zabelelo toliko da izgleda kao da je pao sneg, ali šteta nikada nije bila veća.

Tokom jučerašnjeg nevremena na teritoriji ivanjičke opštine uništena je i putna infrastruktura, pa su neka sela odsečena od glavnih saobraćajnica.

Ivanjička opština je u proteklom periodu nekoliko puta bila na udaru nevremena, pa su posledice na putnoj infrastukturi i zemljištu katastrofalne. Raspoloživa mehanizacija angažovana je na saniranju putnih pravaca prema prioritetima.

(Info liga)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima