AKO STE OVOG JUTRA KRENULI NA PUT, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Velike gužve na granici, vozila čekaju i po 90 minuta

Tanjug

08. 07. 2023. u 07:36

SEZONA putovanja i godišnjih odmora u dane vikenda donosi veći broj vozila na autoputevima i glavnim putnim pravcima, kada su zadržavanja na graničnim prelazima i najduža, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

АКО СТЕ ОВОГ ЈУТРА КРЕНУЛИ НА ПУТ, НАОРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ: Велике гужве на граници, возила чекају и по 90 минута

Foto: Printskrin/AMSS

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gradina na izlazu se čeka 90 minuta, na Preševu na izlazu 40 minuta, a autobusi 20 minuta, dok se na Horgošu na putničkim terminalima na ulazu čeka 30 minuta.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu čekaju 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

BONUS VIDEO: Narod i dalje dolazi da se oprosti od dede Đorđa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!