OLUJA ČUPA MLADO DRVEĆE U KRUŠEVCU, LETI LIM SA KROVOVA: Prvi izveštaji, vetar je duvao 85 kilometara na čas (FOTO/VIDEO)

S.BABOVIĆ

19. 07. 2023. u 23:26

KRUŠEVAC - OLUJA ponovo čupa drveće iz korena u Kruševcu kao pre dve nedelje, kada je grad pogodilo veliko nevremene, praćeno gradonosnim padavinama.

ОЛУЈА ЧУПА МЛАДО ДРВЕЋЕ У КРУШЕВЦУ, ЛЕТИ ЛИМ СА КРОВОВА: Први извештаји, ветар је дувао 85 километара на час (ФОТО/ВИДЕО)

Foto:privatna arhiva,192 Instagram

Izveštaj Meterološke stanice Kruševac ukazuje da je vetar duvao 85 kilometara na sat, a da je za 30 minuta palo 28 mm po kvadratnom metru. Prvi izveštaji sa terena govore da je za sada saobraćaj otežan na Bagdali, gde su mlade sadnice počupane iz korena. Na kružnom toku Kosturnica drvo je bukvalno puklo na pola, ali nije na kolovozu. Veće grane otežavaju saobraćaj u više ulica, a najzakrčenije je u naselju Vlado Jurić.

U ulici Mihajla Jevtića dva polomljena drveta su preprečila put.

Delovi lima odleteli su sa krova zgrade u Čolak Antinoj ulici u centru grada, kod parkinga. Oštećenja na krovovia i fasadaa registrovana su i u ulici Ratomira Hercega. Kolovoz je pod vodom, a saobraćaj u prekidu.

Kako su "Novosti" objavile, Olujno nevreme počelo je u Kruševcu oko 21,30.

Centar grada bio je bez struje na nekih 15 minuta. 

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis