Pravo letnje osveženje uz Jazak vodu

Promo

21. 07. 2023. u 12:41

Topli letnji dani su tu! Čekali smo ih sa nestrpljenjem, planirajući brojne zabavne aktivnosti i uživanje u čarima dugih letnjih dana, ali i godišnjih odmora kojima se svi radujemo.

Право летње освежење уз Јазак воду

Foto: Promo

Tokom ovih najtoplijih meseci veoma je značajno da ostanemo jednako hidrirani, odnosno da unosimo dovoljnu količinu tečnosti. Hidratacija organizma je ključna za naše zdravlje i procese koji se odvijaju u organizmu. Poznato je da voda doprinosi održavanju normalnih fizičkih i kognitivnih funkcija, kao i normalnoj regulaciji telesne temperature. Najvažniji faktor koji održava svežinu organizma je upravo voda, koja umnogome utiče i na stanje kože, kose i noktiju.

Za pravilnu hidrataciju, međutim, nije dovoljna sama konzumacija vode, već je važno da obratimo pažnju i na to kakvu vodu i kako je konzumiramo. Voda u manjim gutljajima može brzo da nas osveži. Jednako je značajno da voda koju konzumiramo bude čista, prirodna, pogodna za svakodnevnu upotrebu, kao i da ima izbalansiran mineralni sastav.

Foto: Promo

Na obroncima Fruške gore nalazi se jedan od najstarijih ekosistema na našim prostorima. Na dubini od 128 metara, među krečnjačko-dolomitskim stenama, na ovom mestu bogatog biodiverziteta pronađen je izvor Jazak vode, u selu Jazak. U prirodnom staništu čak 69 zaštićenih vrsta biljaka, pretpostavlja se da je Jazak voda nastala još u vremenu dinosaurusa i praokeana Tetis. Dolazeći sa ovako velikih dubina, sačuvala je visok kvalitet, nizak sadržaj natrijuma, savršen balans minerala i izbalansiranu pH vrednosti. Jazak voda do nas dolazi noseći istinsku prirodnu svežinu. Proces proizvodnje vode je automatizovan, što dodatno doprinosi čistoći i kvalitetu vode.

Pored standardnih pakovanja od 0,5L, 1,5L i 5L, u Jazak porodicu stigla je i nova praktična ambalaža od 0,75L. Ponosni predstavnik novog pakovanja Jazak vode je „smart sport“ čep, za sada jedini na domaćem tržištu. Inovativna tehnologija ovog čepa osmišljena sa ciljem da obezbedi sigurnost kako se voda u bilo kom položaju ili pokretu ne bi mogla prosuti iz flaše. Bilo da je u rukama, rancu, torbi ili na zadnjem sedištu automobila, voda neće oštetiti vaše stvari. Svaka kap fruškogorskog bisera ostaje sačuvana, a vaša idealna doza vode od 0,75L za dnevne aktivnosti osigurava hidrataciju u svakom trenutku. Tako se Jazak voda izdvojila kao vaš idealni „partner“ za najraznovrsnije trenutke tokom dana.

Jazak voda je dostupna i kao vitaminska, sa tri različita ukusa, koja obezbeđuje dodatnu energiju za optimalno funkcionisanje organizma. U ponudi su ukusi šumsko voće, mandarina i limun, kao i zova i aloe vera, a važna zajednička odlika svih ukusa je da ne sadrže veštačke boje i zaslađivače.

Jazak voda je i ponosni nosilac žiga „Čuvarkuća“ koji je svrstava u kulturnu, gastronomsku i prirodnu baštinu Srbije. Možete je pronaći u maloprodajama velikih trgovinskih lanaca i prodavnicama širom Srbije, kao i na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?