PROFESORKA Marija Stevanović, žrtva nasilja u Tehničkoj školi u Trsteniku prošlog novembra, nezadovoljna je postupanjem ove škole, u kojoj je zbog manjka đaka ostala sa pet posto norme.

Komentari (10)

Vesko

26.08.2023. 13:59

@Radovan 5 - Gde je nova ministarka da reaguje na ovu bruku.Ah ,da ona brine da monstrum K.K. nastavi skolovanje.Ipak je to prioritet za nju.

doktor

26.08.2023. 08:38

Na kraju ce profesorka Stevanovic biti po drugi put ponizena pred ucenicima skole , pred svojim sugradjanima , a i pred gradjanima Srbije i time nas sve uveriti u nemogucnost zakona da je zastiti od huligana i njihovog nasilja !? Opet ce pobediti "nemoral " i mladi ce nastaviti da idu putem kriminala , jer im niko ne moze "stati na put" !!?? Ovakve stvari ne bi trebalo dozvoliti , i drzava (sud) morali bi naci pozitivno resenje za nastavnicu ! Njena zivotna sudbina je u pitanju , a ona je htela samo da se odbrani od obesnog nasrtaja na svoju licnost i ugled skole u kojoj radi !!!

Pero

26.08.2023. 09:15

Ситуација је понижавајућа и страшна,али...и сама сам просветни радник,свакодневни су стресови и притисци , ипак...не разумем вишемесечно боловање.После пар дана стала бих пред те хулигане , погледала их у очи и наставила даље.Мени је цео живот био,и јесте,борба,и стално проналазим начине да се хватам у коштац са сваким изазовом.Нема ништа од кукања, друштво нас одбацује али сами стварамо ауторитет...подршка за колегиницу,али и порука да иде даље...

Milica

26.08.2023. 09:47

Ova žena jeste pretrpela nešto potpuno neprihvatljivo i za svaku osudu. Ali mi se sve vreme čini da ona pokušava da se ogrebe od taj nemili dogadjaj, da dobije više od onog što joj pripada. 4 meseca na bolovanju, nije li puno? Sad kukanje oko fonda časova. Pa taj problem ima svako ko je zaposlen u školstvu Zašto bismo sada njen slučaj posmatrali izdvojeno sa povećanom dozom empatije?

Mama

26.08.2023. 12:45

Ovo je dokazu najgore korupcije! Director skole je podmicen od strange bahatih roditelja nevaspitane kriminogene dece.Sramota za skolstvo Srbija.Zbog ovakvog ponasanja ljudi ce uzeti zamkon u svoje ruke pa ce biti haos.

Stevan

26.08.2023. 12:53

Po meni ovde je ista priča kao i u vezi masovnog ubice iz O.Š. Ribnikar": U pozadini, iz senke stoje uticajni roditelji i njihovi prijatelji. Na svemoguće načine žele da zaštite svoju bahatu i nevaspitanu decu, koju su roditelji trebali na vreme na vaspitavaju i vode računa o ponašanju svoje dece. Kako je jedna majka jednog džaka svojevremeneo izjaviula:" Čik nek mi neko pipne moje dete od strane nastavnika uradiću mu ..... to, to" E, zbog takvih roditelje sve manje gradjana se opredeljuje za prosvetne radnike.