RHMZ NAJAVIO NOVE PADAVINE: U ovim delovima Srbije moguća kiša tokom noći

Novosti online

04. 09. 2023. u 21:13

VREMENSKA prognoza za Srbiju tokom večeri i noći donosi različite uslove u različitim delovima zemlje. U Vojvodini se očekuje delimično vedro i suvo vreme, dok će u ostalim krajevima biti umereno do potpuno oblačno, uz povremene padavine.

РХМЗ НАЈАВИО НОВЕ ПАДАВИНЕ: У овим деловима Србије могућа киша током ноћи

Foto Tanjug

U planinskim predelima južne Srbije, posebno na jugoistoku, očekuje se jak severni i severoistočni vetar, što može usložiti uslove na putevima i povećati osećaj hladnoće.

- U toku večeri i noći u Vojvodini delimično vedro i suvo, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom. U planinskim predelima južne Srbije će duvati jak severni i severoistočni vetar - piše RHMZ.

Vozačima se savetuje oprez prilikom vožnje u ovim uslovima.

Vreme narednih dana

Na severu Srbije u utorak sunčano. U ostalim delovima Srbije očekuje se promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmkljavinom. Posle podne očekuje se prestanak padavina, prema večeri i razvedravanje. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar, na jugu pojačan. Jutarnja temperatura od 14 do 18°C, maksimalna dnmevna od 24 do 28°C.

U Beogradu u utorak sunčano i toplije, povremeno uz oblačnost. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Jutarnja temperatura 15°C, maksimalna dnevna 27°C.

U Srbiji narednih dana sunčano, a prema kraju sedmice i sve toplije. Maksimalna temperatura biće od 25 do 30°C. U Beogradu narednih dana sunčano, a prema kraju sedmice i sve toplije. Maksimalna temperatura biće do 28°C.

(Informer)

BONUS VIDEO: Prirodne lepote Srbije Đavolja Varoš i Caričin grad

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)