VELIKO SRCE NAJBOLJEG TENISERA NA SVETU: Novak pomogao izgradnju obdaništa kod Trstenika

S.BABOVIĆ

30. 10. 2023. u 17:44

NOV objekat obdaništa "Biseri" u Velikoj Drenovi kod Trstenika otvoren je zahvaljujući Fondaciji Novak Đoković i lokalnoj samoupravi, koje su u izgradnju i adaptaciju investirali po 12 miliona dinara.

ВЕЛИКО СРЦЕ НАЈБОЉЕГ ТЕНИСЕРА НА СВЕТУ: Новак помогао изградњу обданишта код Трстеника

Foto:OU Trstenik

Vrtić u rodnom selu Dobrice Ćosića od ove jeseni pohađa 102 mališana. Objekat je opremljen najsavremenijim sredstvima za rad, mobilijarom i didaktičkim sredstvima. 

Radovi na adaptaciji podrazumevali su i zamenu podova, zidova, plafona, stolarije, rasvete. U Fondaciji Novak Đoković napominju da su nove, adaptirane sobe (jedna mlađa jaslena, jedna starija jaslena, dve mešovite i jedna predškolska grupa) potpuno su prilagođene potrebama dece, vaspitača i prate nove osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Pored nameštaja koji je biran i prilagođen svakoj uzrasnoj grupi, prostorije su opremljene novim igračkama, tepisima, lejzi begovima, štafelajima za slikanje, knjigama i potrebnim potrošnim materijalom.

Ovo je drugo obdanište čiju je izgradnju pomogla Fondacija našeg proslavljenog tenisera. Ranije su deca iz sela Stopanja dobila nov vrtić. U taj projekat bilo je uloženo 25 miliona dinara zajedničkih sredstava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)