Ananas vodič kroz MRAK ponudu

Promo

22. 11. 2023. u 10:00

U duhu šoping groznice, Ananas je odlučio da nagradi svoje korisnike akcijom "Crni petak, a ceo mesec!" koja traje ceo novembar.

Ананас водич кроз МРАК понуду

Foto: Unsplash free images

Osim široke ponude proizvoda sniženih i do 70%, svi registrovani korisnici imaju priliku da svakog dana tokom novembra osvoje dodatne popuste i poklone klikom na "Crni vaučer", koje mogu iskoristiti i na već snižene proizvode.

Foto: Unsplash free images

Sve na jednom mestu

Ananas.rs široka ponuda obuhvata različite kategorije proizvoda po sniženim cenama - od bele tehnike, televizora i laptopova do sportskih rekvizita, mobilnih telefona, auto opreme, odeće i obuće, artikala za kuću i baštu, kao i bebi oprema.

Spremite svoj dom za praznike uz Xiaomi Robot usisivač po specijalnoj ceni od 24.999 dinara i uštedite čak 13.000 rsd ili nezaobilazni Zewa toalet papir 16/1 po fantastičnoj ceni od samo 499. Ukoliko doček Nove godine planirate u atmosferi svoga doma sa porodicom i prijateljima ne propustite priliku da napravite nezaboravnu zabavu uz novi FOX TV-om od 32“ za samo 9.990 dinara, a kako bi praznična euforija bila potpuna u ponudi je i novogodišnja jelka, visine od 180cm po sniženoj ceni od 5.999 rsd.

Ukoliko ipak planirate da otputujete negde za praznike, u okviru novembarske akcije na ananas.rs možete izabrati neki od sniženih modela zimskih guma, poput novih Tigar guma čija cena sa popustom izosi 6.090 dinara.

Foto: Unsplash free images

Iznenađenjima nikad kraja!

Ukoliko planirate veću kupovinu, uz Intesa platne i biznis kartice, dostupna je opcija plaćanja i na rate. Minimalna vrednost porudžbine treba da iznosi 12.000 dinara, a maksimalan broj mesečnih rata je 6.

Za sve poručene proizvode sa oznakom "a direkt", možete očekivati isporuku već narednog radnog dana. Osim toga, ukoliko vam vreme isporuke ne odgovara, uvek imate mogućnost da odaberete mesto gde ćete preuzeti svoj paket - na kućnoj adresi, Ananas paketomatu u okviru NIS benzinskih pumpi ili u lokalnom kafiću, prodavnici, menjačnici ili čak frizerskom salonu.

Za više informacija posetite web stranicu ili Ananas - šoping mol, a u džepu aplikaciju i krenite u šoping avanturu. Ne propustite ove MRAK ponude i prilike!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu