PREDUZEĆE "TDM" PREDSTAVILO INOVATIVNI PROIZVOD: Završen 54. Međunarodni kongres i izložba o KGH

Novosti onlajn

08. 12. 2023. u 13:36

MEĐUNARODNI kongres i izložba o klimatizaciji, grejanju i hlađenju zvanično je završen posle tri dana u kojima su brojni posetioci na Beogradskom sajmu mogli da upoznaju različite domaće i strane firme.

ПРЕДУЗЕЋЕ ТДМ ПРЕДСТАВИЛО ИНОВАТИВНИ ПРОИЗВОД: Завршен 54. Међународни конгрес и изложба о КГХ

FOTO: D. Milovanović

Akter skupa bilo je i preduzeće "TDM" koje je zbog svog kvaliteta i profesionalnosti privuklo veliki broj prisutnih tokom sva tri dana.

Preduzeće koje je osnovano davne 1992. godine predstavilo je, između ostalog, inovativni danski proizvod - uređaj za magnetni tretman vode "Aqua unique".

U pitanju je uređaj koji se ugrađuje na podvodne cevi i štiti uređaje razbijajući kristalnu rešetku kamenca u tvrdoj vodi, sprečavajući tako stvaranje kamenca kako od njega ne bi stradali grejači na bojelirima, veš mašinama, odnosno svim osetljivim aparaturama koja se mogu ošteti od tvrde vode.

Foto: D. Milovanović

 

Uzevši u obzir da mnogi koriste tvrdu vodu za piće u kojoj dolazi do stvaranje kristala, korišćenjem ovog proizvoda štiti se i zdravlje, i to na potpuno ekološki način.

FOTO: D. Milovanović

 

Mogućnost da svoje znanje i iskustvo podele sa drugima, imao je veliki broj stručnjaka iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Belgije, Grčke, Crne Gore, Turske...

Skup koji se održava već pet decenija, u organizaciji Društva za KGH Srbije, i ove godine pružio je priliku da se na jednom mestu susretnu ljudi iz ove branše, među kojima su univerzitetski profesori, inženjeri, projektanti i mnogi drugi...
 

FOTO: D. Milovanović

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)