"GAJIM SIMPATIJE PREMA NJEMU!" Vladan Milojević o oštroj izjavi trenera rivala, ali i meču koji Zvezdi može da donese titulu

Novosti online

01. 05. 2024. u 16:40

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju TSC na Marakani u okviru trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije, a o značaju toga da na stadionu bude što više navijača govorio je šef stručnog štaba aktulčnog prvaka Vladan Milojević.

ГАЈИМ СИМПАТИЈЕ ПРЕМА ЊЕМУ! Владан Милојевић о оштрој изјави тренера ривала, али и мечу који Звезди може да донесе титулу

FOTO: FK Crvena zvezda

- Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača, kao i uvek. Nemam dilemu da će publika doći u velikom broju - počeo je Milojević.

 
U teoriji, Zvezda već u četvrtak može da postane šampion Srbije za aktuelnu takmičarsku godinu.
 
- Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao neko mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Mi svakako želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone.
 
Govorio je Milojević i o izjavi trenera Žarka Lazetića, stratega TSC-a, nakon utakmice u Bačkoj Topoli odigranoj u martu ove godine. Tada je, podsetimo, šef stručnog štaba ekipe iz Bačke Topole, nezadovoljan ishodom, rekao "Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli", no nije pojašnjavao na šta konkretno misli.
 
- Nisam razgovarao sa njim o tome šta je time hteo da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavma drugih trenera svakako - zaključio je Milojević. 

Dva scenarija kako Zvezda može da postane šampion u četvrtak

 

Prvi scenario je da Crvena zvezda savlada TSC na Marakani, a da Partizan ne pobedi Vojvodinu, čime bi crveno-beli četiri kola pred kraj sezone imali 13 ili 14 bodova više od večitog rivala. Kako u ta četiri kola može da se osvoji maksimum 12 bodova, crno-beli ne bi mogli da prestignu ekipu s Marakane čak i da branilac titule izgubi sve mečeve do kraja.
Drugi scenario je da Crvena zvezda remizira sa TSC-om, a da Partizan izgubi od Vojvodine, čime bi prednost iznosila 12 bodova. I, to bi bilo dovoljno Zvezdi, imajući u vidu činjenicu da su crveno-beli plej-of dočekali kao prvoplasirani - a upravo se to gleda pre međusobnih mečeva i gol razlike, pa bi šampionska trka i u tom slučaju bila rešena.
Zvezda nakon TSC-a igra sa Mladosti (gostovanje), Radničkim 1923 (kod kuće), Napretkom (gostovanje) i Čukaričkim (kod kuće).
 
Partizan posle Vojvodine očekuju susreti protiv Napretka (gostovanje), Mladosti (kod kuće), Čukarički (gostovanje) i Radničkog 1923 (kod kuće).

Bonus video: Gol koji je Šerif Endijae dao petom na utakmici Crvena zvezda - Radnički Kragujevac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost