Da li su i kod nas počele „reklame koje padaju sa neba“? Ili ovakvu reklamu do sada niste videli

Promo

13. 12. 2023. u 16:19

Decembar kod prosečnog čoveka izgleda poprilično haotično.

Да ли су и код нас почеле „рекламе које падају са неба“? Или овакву рекламу до сада нисте видели

Foto Promo

Poslovi se sumiraju i privode kraju i kroje se planovi za novu godinu. Kod kuće, izvlače se zaboravljene kutije sa ukrasima, ukrašavaju se sobe i pale novogodišnje lampice. Na ličnom polju, rezimira se prethodna godina, podvlače se rezultati, donose se novogodišnje odluke, a ono nepotrebno odlaže se u nevidljive kutije oblepljene natpisom „nepotrebni teret“. Krajem godine često nam se čini da su nam „sve kutije pale na glavu“.

Međutim, već smo navikli da neke od njih ipak imaju pozitivnu asocijaciju na užitak kupovine i praznična iznenađenja. Ne samo da smo u protekloj godini pevušili „Klik!Bum!Tras! Ananas! kada očekujemo paket i da nam je prva asocijacija za „Šoping mol, a na netu!“ bio upravo Ananas. I taman kada smo pomislili da su oborili rekorde, oni su nas iznenadili još jednom. Ananas.rs je prvi postavio 3D bilbord u srcu Beograda, na Terazijama. Prvi bilbord u Srbiji ove vrste iskače od uobičajenog načina oglašavanja, jer predstavlja svojevrstan spoj kreativnosti i tehnoloških inovacija.

Ukoliko u narednom periodu šetate centrom Beograda i pogledate na čuvenu Palatu „Albanija“ ne brinite, neće vam pasti još jedna kutija na glavu. U pitanju je savremena 3D animacija, koja stvara optičku iluziju i koja je dodatno razigrala početak najlepše pešačke zone. Takođe, ovakav tip bilborda svrstao je Beograd rame uz rame sa svetskim metropolama kada je reč o naprednom oglašavanju i pokrenuo pravu revoluciju domaćeg oglašavanja.

Kako je vreme praznika, trenutna kampanja na bilbordu oslikava novogodišnju euforiju koja je u Ananasu već počela. Na platformi ananas.rs i aplikaciji „Šoping mol, a u džepu“ možete istražiti razne kategorije proizvoda po neverovatnim cenama i obradovati sebe i sebi drage osobe nezaboravnim novogodišnjim poklonima. Osim toga, ne morate brinuti ni gde ćete sa svim tim kutijama – jer uvek možete da izaberete vreme i način dostave.

Uz Ananas paketi lakše „padaju“, a novogodišnja čarolija duže traje!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)