RHMZ OBJAVIO PROGNOZU ZA BOŽIĆNE PRAZNIKE: Ovog datuma stiže jako zahlađenje sa snegom

Novosti online

03. 01. 2024. u 11:44

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod (RHMZ) objavio je vremensku prognozu do Božića, uz napomenu da nas do tada očekuje natprosečno toplo, a onda zahlađenje sa snegom.

РХМЗ ОБЈАВИО ПРОГНОЗУ ЗА БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ: Овог датума стиже јако захлађење са снегом

Foto: Tanjug

RHMZ navodi da će danas, nakon kiše koja će povremeno padati u večernjim i noćnim satima, uslediti delimično razvedravanje.

- U petak (5. januara) po kotlinama i dolinama reka ujutro magla, uglavnom na zapadu i jugu Srbije. U toku dana suvo i relativno toplo uz umereno naoblačenje. Krajem dana na planinama i u košavskom području južni vetar u pojačanju.

- U subotu (6. januara) umereno oblačno i dalje toplo i vetrovito, tek ponegde s kratkotrajnom kišom.

- U nedelju (7. januara) oblačno s kišom uz zahlađenje. Posle podne na planinama sneg. Uveče će kiša preći u sneg i u nižim predelima, najpre na severu i zapadu Srbije, a u toku noći i u ostalim krajevima. Počeće da duva umeren i jak severozapadni vetar.

- U ponedeljak (8. januara) oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom, u većini krajeva uz stvaranje snežnog pokrivača. U utorak (9. januara) tokom dana prestanak padavina, u Vojvodini posle podne razvedravanje.

Od srede (10. januara) suvo uz umerene i jake jutarnje mrazeve, a tokom dana će biti pretežno sunčano, ali hladno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)