UPOZORENJE ZA SVE VOZAČE: Budite oprezni, magla i odroni na ovim putnim pravcima (VIDEO)

Novosti online

15. 01. 2024. u 19:59

OD Zlatibora ka granici sa Crnom Gorom, napravilo se više manjih odrona, javlja 192 na Instagramu.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА СВЕ ВОЗАЧЕ: Будите опрезни, магла и одрони на овим путним правцима (ВИДЕО)

Foto: Instagram

U Valjevu i okolini ima guste magle.

Preporuka vozačima je da obrate pažnju i da voze pažljivije.

Inače, prema podacima JP ''Putevi Srbije'', na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, saopšteno je večeras iz AMSS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Horgoš i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, a na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, preneo je Telegraf.

BONUS VIDEO: NIJE SE JAVIO, VEĆ SU UPUCANI Pričao sam s Arkanom neposredno pred ubistvo, video mrtve pre policije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!