PAVLINA SE OGLASILA POSLE NAPADA: Svi ste u mom srcu, posetite Orahovac da podržite moj narod i vidite moju crkvu

Novosti online

17. 01. 2024. u 17:29

POSLE neumesnih komentara novinara N1 i Nove S na njen račun oglasila se i devojčica anđeoskog glasa iz Metohije Pavlina Radovanović i pozvala sve da dođu u Orahovac, da podrže njen narod i vide našu crkvu u tom mestu.

ПАВЛИНА СЕ ОГЛАСИЛА ПОСЛЕ НАПАДА: Сви сте у мом срцу, посетите Ораховац да подржите мој народ и видите моју цркву

Foto I. Marinković

- Dragi ljudi, braćo i sestre, prijatelji! Ovih dana, kada smo slavili Rođenje Hristovo, Svetog Stefana, Novo ljeto Gospodnje, kada predstoji Krstovdan i Bogojavljanje, došla su i iskušenja. Hvala svima na neizmernoj podršci, svima koji ste se javljali, pružili mi podršku, trudim se da svima odgovorim. Hvala svim poznatim ličnostima koji su me bratski podržali, a najviše hvala Gospodu Bogu što imam sve vas! Najveću podršku ćete mi svi pružiti tako što doći u Orahovac, da podržite moj narod i vidite moju crkvu zbog koje je moj rad počeo! Volim vas, svi ste u mom srcu! - napisala je Pavlina na Instagramu. 

Podsećamo, voditelj "Nove S" Željko Veljković okarakterisao je jedan Pavlinin  nastup kao "opštenarodni povratak u srednji vek", a Veljkovićeva koleginica Vanja Đurić je uporedila ovu talentovanu devojčicu sa "staramajkom iz kosovskog ciklusa".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)