PRIJEM ZA PRIPADNICE MINISTARSTVA ODBRANE: Vučević čestitao ženama 8. mart

Novosti online

08. 03. 2024. u 18:41

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević priredio je danas povodom 8. marta - Međunarodnog dana žena prijem za pripadnice Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u beogradskom Domu Vojske.

ПРИЈЕМ ЗА ПРИПАДНИЦЕ МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ: Вучевић честитао женама 8. март

FOTO: Ministarstvo odbrane

Ministar Vučević, čestitajući praznik svim pripadnicama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, izrazio je iskreno poštovanje i zahvalnost svim ženama koje čine naš sistem odbrane još jačim i stabilnijim.


Baštineći tradiciju slavnih heroina i svih onih znanih i neznanih žena koje su svojim delima, požrtvovanošću i hrabrošću ostavile neizbrisiv trag i u ratu i u miru, svakog dana pripadnice Ministarstva odbrane i Vojske Srbije širom naše zemlje daju sve od sebe da bi naša Otadžbina bila još bezbednija i sigurnija.

FOTO: Ministarstvo odbrane

 

- Hvala na trudu i požrtvovanju koje svakodnevno iskazujete za dobrobit naše Srbije. U godinama za nama pokazale ste da možete ravnopravno da budete u stroju naše vojske i osvajate veliki deo izazova u okviru vojničke profesije, a po rezultatima i uspesima pokazale ste da vaše kolege mogu da računaju na vas i u najzahtevnijim zadacima. Hvala vam još jednom, radujem se našim novim pobedama, zajedničkim uspesima, da nastavite da nam čuvate i državu, Ministarstvo i Vojsku, svoje porodice i da iznad svega čuvate sebe, jer tako čuvate i sve nas – poručio je ministar Vučević.

Međunarodni dan žena obeležava se 8. marta u spomen na dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Kao međunarodni dan žena, 8. mart zvanično je prihvaćen 1917. godine, dok su Ujedinjene nacije 1975. godinu proglasile za Međunarodnu godinu žena kada je počelo i službeno obeležavanje Međunarodnog dana žena.

BONUS VIDEO: ANKETA: Koji je najlepši a koji najružniji poklon koji ste dobili za 8. mart

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (35)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!