"POGLEDAO SAM U PESAK, NEMA NIGDE TRAGOVA..." Komšija iz Banjskog polja za "Novosti" - "Samo da se pronađe dete živo i zdravo" (VIDEO)

Марко Колашинац
Marko Kolašinac

28. 03. 2024. u 10:40

EKIPA "Novosti" i danas se nalazi u selu Banjsko polje u kojem je nestala mala Danka Ilić.

ПОГЛЕДАО САМ У ПЕСАК, НЕМА НИГДЕ ТРАГОВА... Комшија из Бањског поља за Новости - Само да се пронађе дете живо и здраво (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Razgovarali smo sa komšijom Radetom Trajkovićem, koji se u prethodnim danima pokazao kao neko spreman da u svojoj kući ugosti svakog ko je bio uključen u potragu za malom Dankom. 

- Jedan moj doprinos da uspete da zajednički nađemo to dete. Kako sam ja razumeo, ona je iz svog dvorišta nestala. Ja sam bio kod kuće. Videli smo policiju - rekao je on i dodao da nije video dete. 

- Pogledao sam u pesak, nema nigde tragova da se dete igralo u pesku. To je sve što može da se učini, samo da se pronađe dete živo i zdravo. Naći će se, ništa nije ostalo nerazjašnjeno - rekao je komšija za "Novosti".

Sve detalje nestanka i potrage za devojčicom Dankom Ilić pratite u našem blogu uživo KLIKOM OVDE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!