LONČAR OTKRIO: Zašto doktor Kon ne dolazi na konferencije Kriznog štaba?

Novosti online

17. 07. 2020. u 15:18

MINISTAR zdravlja Zlatibor Lončar odgovarajući na pitanje zbog čega doktor Kon nije na konferencijama Kriznog štaba rekao je da je to zbog obaveza koje ima.

ЛОНЧАР ОТКРИО: Зашто доктор Кон не долази на конференције Кризног штаба?

Foto: Tanjug

- Dobro je. Zdrav je. Da li će biti sutra ili prekosutra ovde zavisi od njega jer ima dosta obaveza. Kada bude mogao, uvek će doći... - rekao je Lončar.

Podsetimo, u Srbiji je do 15 časova 17. jula 2020. godine registrovano ukupno 20.109 potvrđenih slučajeva kovid-19.

Od poslednjeg izveštaja testiran je do sada najveći broj uzoraka, čak 9.910, od kojih su 392 pozitivna. Preminulo je deset osoba.

Do 15 časova u Republici Srbiji testirano je ukupno 534.488 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja. Na respiratorima su trenutno 184 pacijenta.

Celu konferenciju pogledajte na priloženom video-snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar