Svetomir Savić i njegova supruga - koji su od pokojne Marije Zlatić (86) nasledili gotovo milion australijskih dolara, potrošili su gotovo kompletnu sumu, tako da im, kako kaže glava kuće, danas nije ostalo "ni cvonjka".

Komentari (22)

Nebojša

11.08.2020. 12:45

Ne znam cemu sve to i paznja ovim propalitetima. Da im mozda ne treba slati pomoc? Da se sazalimo na njih? Prosto je nemoguce u Srbiji potrositi te pare i ostati sirotinja.

Srki

11.08.2020. 13:25

Nisu pare proklete, nego ne treba biti glup, i upropastiti i sebe i ljude oko sebe svojom glupošću. Potrošiti pola miliona AUD na pozajmice bez traga, svakog ko zakuca na vrata i kaže imam testament (Topalovići, Maratonci trče počasni krug? ), a sebi ne napraviti toalet... Budi Bog s nama.

Bojan Zvornik

11.08.2020. 13:30

Ja što me iznervira text, a ovaj lik pogotovo...Još ga nije sramota da se žali? Kakve veze ima to što ga je žena ostavila? Što nije gospodin prodao auto ili traktor pa ovoj kukavici obezbjedio makar koju godinu normalnog života... Da se auta odrekne to ne može, ali da se ide kenjati u poljski wc to mu je teško...ne mogu da vjerujem.

mil

11.08.2020. 14:46

Tek ce stici ljudski i Boziji racuni Svetomire za nedela prema jadnoj baki koja je umrla u bedi i pored toga sto vam je dala tolike pare. Verovatno ces umreti u goroj bedi od bake jer si zasluzio, a baka nije umrla kao covek zbog tebe iako vam je dala tolike pare, a sta tek tebe prevarantska lopuzo ceka sami Bog zna.

Sima

11.08.2020. 15:25

Nisu bile pare proklete al proklet si bio Ti,nisi starici ništa pomogao,bio si pohlepan i nenasiitan i nepošten. Nisi baki mi malo ulepšao život ničim,samo si čekao pare. I neka te je žena ostavila!zaslužio si to,sa lopovom neće niko. Ja ti želim da umreš u bedi i sirotinji bezdušniče i lopove.

Mali Građanin

12.08.2020. 00:43

Da, sigurno ću da žalim, babu, kao svi vi, ako je ova priča ispričana korektno. Ostavila baba muža da pomogne majci, što je u redu, humano i lepo sa njene strane.. Ali nije htela posle da se vrati u Australiju. Šta je očekivala? On se mučio, radio, sam i na kraju i predomislio vezano za vraćanje. Kome da se vrati? Onoj koja nije bila uz njega? Onoj koja nema dovoljno emocija? Imala neku uspešnu karijeru u Srbiji pa zato nije mogla nazad? Pa nije lud. Ženi je mesto uz muža, ili nek se razvede pa mirna Bačka. Baba dobila šta je zaslužila, ljubav od kuca kada nije bila sposobna da je pruži ljudskom biću. Ovi mutni likovi koji su trebali da je paze nisu vredni komentara.

Ljiljana

12.08.2020. 12:30

Taj Svetomir zaslužuje po rečniku moga muža( koji je malo grub ali tačan) usran malj pa u čelo. Oprostite na mom komentaru ali zaista profućkati toliki novac a ići s....i iza kuće u 21 veku ništa drugo mi ne pada na pamet.

ljuba

16.08.2020. 23:33

zdravorazumna i mentalno normalna osoba ukoliko odjednom dobije ogroman novac, bilo nasledstvom ili na lotou npr, prvo rešava svoje stambene probleme, uglavnom kupujuci novu nekretninu, plati zaostale račune, dugove i kredite koje ranije nije mogao da plati. kupi sebi auto, novu garerobu, pokrene neki privatni biznis... a dotični je davao tudj novac svakome ko mu dodje na vrata, bez ikakve evidencije a pre svega razloga. spućkao tudje pare brzo jer ih nije on mukom zaradio. dotičnu baku nije udostojio da poživi u humanim i barem skromnim uslovima, već u teškoj bedi do poslednjeg dana života. nije novac proklet, nego kad budali daš tudje pare troši ih besciljno. pametan čovek ih ulaže u nekretnine i biznis. videla njegova žena kolika je budala i otišla od njega na vreme, i to u inostranstvo. još joj i dao njegov deo para. pametna žena. ovce su za šišanje. od njega nema veće ovce...au fiderzen!