KARNEVAL I BAZAR ZA LANIN PRVI KORAK: Humanitarne akcije za pomoć desetomesečnoj Lani Jovanović iz Rakovca kod Beočina

Lj. P.

11. 09. 2020. u 15:21

HUMANITARNE akcije za prikupljanje pomoći za desetomesečnu Lanu Jovanović iz Rakovca kod Beočina, koja boluje od retke bolesti spinalne mišićne atrofije, nastavljaju da se organizuju i ovog vikenda, kako bi se što pre sakupilo 2,1 milion evra za spasonosni lek.

КАРНЕВАЛ И БАЗАР ЗА ЛАНИН ПРВИ КОРАК: Хуманитарне акције за помоћ десетомесечној Лани Јовановић из Раковца код Беочина

Foto: Privatna arhiva

Grupa građana iz Petrovaradina će u nedelju 13. septembra organizovati „Lanin bazar“,  prodavaće se slatkiši, slaniši, rukotvorine i druge stvari, a sav novac namenjen je za Lanino lečenje.

Sa istom idejom, da se što pre sakupi novac za devojčicino lečenje, Udruženje hranitelja usvojitelja i roditelja „Radosnica“, 14. septembra u Beočinu, na platou Doma kulture u tom mestu od 16.30 časova organizuju Karneval za Lanin prvi korak, a posetioce, kako poručuju organizatori očekuje dobra zabava, bogat dečji program, prodajne izložbe, koncert iznenađnjea i još mnogo toga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost