POMOĆ U BORBI PROTIV KORONE: KFOR donirao kontejnere zdravstvenim ustanovama u Gračanici i Lapljem selu

D.Z.

24. 10. 2020. u 22:55

MISIJA KFOR-a na Kosovu i Metohiji donirala je dva kontejnera zdravstvenim ustanovama u Gračanici i Lapljem Selu a kako se navodi u saopštenju za javnost ove misije oba objekta će služiti kao privremena skloništa za laboratorije za testiranje na Kovid-19.

ПОМОЋ У БОРБИ ПРОТИВ КОРОНЕ: КФОР донирао контејнере здравственим установама у Грачаници и Лапљем селу

Foto: D.Z.

Isporuku su izvršile jedinice KFOR-a za logistiku predvođene Irskom i Austrijom, u saradnji sa Koordinatorom Ujedinjenih nacija za razvoj na Kosovu, u okviru inicijativa Svetske zdravstvene organizacije.

-KFOR kontinuirano podržava lokalni odgovor na Covid-19 isporukom opreme svim zajednicama i olakšavanjem projekata pomoći od strane NATO-a i partnerskih država-navodi se u saopštenju KFOR-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!