LjUBAV je bila osnova vere počivšeg patrijarha Irineja, a njegova Srbija bila je ona koju je i sam stvarao - Srbija mira, Srbija koja razume i koja okuplja, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Milana

22.11.2020. 16:15

LjUBAV je bila osnova vere počivšeg patrijarha Irineja, a njegova Srbija bila je ona koju je i sam stvarao - Srbija mira, Srbija koja razume i koja okuplja

Miodrag

22.11.2020. 20:44

Steta velika. Izbubismo velikog duhovnika i mudraca u vreme kad nam je bio najpotrebniji. Mnogo je uradio za Srbiju. Postovao je predsednika drzave i on njega, samo zato sto su imali iste ciljeve i odlicno se razumeli i dogovarali o svemu. Cela Srbija i brojni postovaoci njegovog dela iz celog sveta oprostili su se danas od naseg velikog patrijarha Irineja. Neka mu je vecna slava i hvala za sve ono sto je uradio za Srbiju i njene gradjane.

Sanja

22.11.2020. 23:38

Pokojni Patrijarh Irinej je najvise zasluzan sto Hram Svetog Save danas sija onim sjajem kojim malo koje hriscansko zdanje zraci!Umeo je da pronadje pravedno resenje za sve probleme,a KIM tu kolevku srpstva cuvao,voleo i molio se najvise!