MINISTAR prosvete Branko Ružić izjavio je danas da je namera da ne bude izgubljen nijedan dan obrazovnog procesa, a kamoli godina.

Dada

27.11.2020. 10:11

Gos MINISTRE Ukoliko Vam dokazemo,a i sami verovatno znate,da ima zarazene dece mladje od 12 god dal ce Vam biti dovoljno da promenite SVOJE misljenje koje se nepodudara sa slikom sa terena. Lako je Vama,Vasa svaka rec se objavljuje.mi nemamo tu mogucnost i privilegiju

Zabrinuta mama

27.11.2020. 12:24

Molim vas, kako bilo ko može da tvrdi tako nešto kada se deca uopšte ne testiraju. Dakle, niko nema tačne podatke i vrlo je opasno kalkulisati sa odlukom koja ima veze sa decom. Mislim da svi đaci treba da pređu na online, jer je ipak njihiva bezbednost i zdravlje iznad svega. Uostalom da je tako kao što kažete, ne bi deca u nižim razredima nosila maske, dolazila u školu u manjim grupama, sedela sama u klupama...oni nemaju odmor napolju, ne drže se za ruke. Zašto je sve tako ako ste sigurni da ne mogu da se zaraze, ili je ipak sve samo pretpostavka, vrlo opasna pretpostavka.

DRDjole

01.12.2020. 07:44

Najveca transmisija je u vrticima i nizim razredima.U vrticima nenose maske a mali skolarci su cirkus sa maskama.Ove starije sto ste na onlajn pa tu nista niste dobili oni se vidjaju i bez skole.Znaci sve obrnuto radite,tamo gde bi bilo smisla vi pustate a tamo gde nema onlajn???? I deca manje oboljevaju jel imaju manje proteina u sluznici nosa ali da virus nose kuci nose i to kako a pogotovo deca u vrticu bez maski,sa puno kontakta i bez distance itd,itd.