SRBIJA će najbolje u Evropi proći kroz aktuelnu korona krizu, zaključuje ugledni nemački dnevnik Bild, u uporednoj analizi o tome kako je koja zemlja odgovorila na izazove epidemije i koliko uspešno je savladala taj izazov.

Komentari (7)

buki

02.12.2020. 18:31

Snalazimo se, ali Nemci bi da nas nema i šta god da strefi Srbe i Srbiju, Nemcima je malo. Neka su ipak živi i zdravi, pa makar nam i zavideli.

Sky

02.12.2020. 19:18

Zato sto jr ovde plata 250e i radnik je poslodavcu zaradi za jedan dan a taj poslodavac 90% radi na crno pa ni drzava ni radnik nemaju nista...

Posmatrač iz Nemačke

02.12.2020. 20:03

To je bulevarski, često petparački dnevnik koji je već decenijama naklonjen i širenju lažnih vesti. Sećamo se jednog zaista uglednog novinara g. Valrafa koji se uključio u rad redakcije Bild-a i otkrio sve njihove namerne laži i lažne informacije. Mi Srbi koji decenijama živimo u Nemačkoj znamo kolike laži o navodnim zločinima Srba je u Nemačkoj širio taj jeftini dnevni list. Za sve su biuli Srbi isključivi krivci kao da drugi u Vukovaru, u Bosni i na Kosmetu nisu nosili oružje. Kod njih i retke, pozitivne izveštaje o Srbiji treba uzimati sa rezervom!