VAŽNO: Ova oznaka se nalazi na ruskim vakcinama koje su stigle u Srbiju (FOTO)

Novosti online

03. 12. 2020. u 21:31

PRVIH 20 doza ruske vakcine Sputnjik V stigle su u Srbiju na analizu koja će biti urađena u Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS).

ВАЖНО: Ова ознака се налази на руским вакцинама које су стигле у Србију (ФОТО)

Foto: Novosti

Novosti su objavile fotografije na kojima je prikazano kako su vakcine dopremljene i sve fotografije možete pogledati klikom OVDE!

Vakcine koje su stigle u Srbiju imaju oznaku da moraju da se drže na -20 stepeni celzijusa, a to možete videti na priloženim fotografijama.

Podsetimo, u ALIMS-u su rekli da će svi postupci oko kontrole i registracije potencijalne vakcine za kovid biti sprovedeni u najkraćem roku, jer su sve pripreme za to već završene.

Otvorena je i mogućnost zajedničke rusko-srpske proizvodnje "sputnjika", o čemu je premijerka Brnabić razgovarala sa ruskim ministrom industrije i trgovine. Obe vakcine koje bismo mogli da dobijemo, kako je ranije najavio predsednik Aleksandar Vučić, za vakcinaciju zdravstvenih radnika možda i pre Nove godine, već počinju masovno da se primenjuju - "Fajzer/Biontekova" u Velikoj Britaniji od početka sledeće nedelje, kada bi trebalo da počne i zaštita istočnim konkurentskim cepivom u Rusiji, čiji je predsednik Vladimir Putin juče najavio masovnu vakcinaciju. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom