BEOGRAD bi uskoro trebalo da dobije Beogradsku aleju, u kojoj bi ubuduće bili sahranjivani zaslužni građani prestonice - saznaju "Novosti".

Komentari (5)

maniks

12.12.2020. 00:46

Nigde nisam video pravilnik ili kako god ga zvali koji definise ko je zasluzan gradjanin , ko spada u velikane , bojim se da ce u ovakvim alejama biti i oni iz parova, zadruge.. A do sad ne vidoh izvinjavam se ako gresim a je sahranjen i jedan borac , ratnik , vojnik koji je poginuo za odbranu zemlje a posebno se istakao.

vitabrevis

12.12.2020. 02:11

Ne valja vam ideja... sahrane će biti monotone... nerijalistične... "PINK" obavezno da ih prenosi uživo, da se preko SMS poruka bira ko je imao najemotivniji govor, facu... mogućnost izbacivanja sa sahrane... Kladionice da uvedu mogućnost da se javnost kladi, ko će sledeći biti pokopan... Groblja podeliti i prema navijačkim grupama... partijskim opredelenjima... opštinama...

saja

12.12.2020. 02:15

Kolika god bude ta aleja će biti mala.Drugo mislim da su to izmislili komunisti da pokriju svoje zločine koje su vršili vršeći vlast.To što je zamisljao Lenjin je čista glupost.To je ruski narod koštalo 5 miliona kvadratnih kilometara državne teritorije.O broju stradalog naroda nikada se ne može utvrditi veličina.A narod se klanja Leninu isprod njegovog mazoleja.

Lj

12.12.2020. 06:53

Kako je do sada bilo u aleji zaslužnih građana treba da budu sahranjeni svi pevači,svi glumci,svi političari,a hoće li doktori,naučnici,profesori će se dobro razmisliti ko je to zaslužio Stamota,ružno i tužno