DO SADA NEVIĐENI SNIMCI NAJVEĆE SRPSKE SVETINJE: Večeras dokumentarac o Vučićevoj poseti Svetoj Gori

Novosti onlajn

08. 01. 2021. u 22:02

VEČERAS od 22:05 na TV Pink biće emitovani do sada neviđeni snimci manastira Hilandara iznutra u kratkom dokumentarcu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića ovoj najvećoj i najznačajnijoj srpskoj svetinji.

ДО САДА НЕВИЂЕНИ СНИМЦИ НАЈВЕЋЕ СРПСКЕ СВЕТИЊЕ: Вечерас документарац о Вучићевој посети Светој Гори

Foto: Instagram

Podsetimo, predsednik Vučić je Badnje veče i Božić proveo na Svetoj Gori.

- Uzvišeno je bilo biti gost manastira Hilandar i manastirske bratije na Božić, najradosniji pravoslavni praznik. Mnogo toga sam naučio i mnogo toga video, ali, verujem, i dobio okrepljenje i posebnu snagu da se borimo za našu Srbiju - da Srbija bude uspešnija, još snažnija, da čuvamo naše nacionalne interese - poručio je Vučić sa Svete Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (82)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!