OD UTORKA, 26. januara na svim punktovima za vakcinaciju moći će da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave sa terminom vakcinacije. Termin za vakcinciju građani će dobiti nakon prijave na portalu euprave ili pozivom kontakt centra. Nema nikakve potrebe niti je u interesu javnog zdravlja da se stvaraju redovi i gužve građana koji nemaju zakazan termin, jer će svi građani dobiti vakcinu u skladu sa planom prioritizacije

Mimi

25.01.2021. 18:08

Zar je trebalo da se napravi haos i da puste ljude bez zakazanog termina da se vakcinišu a oni koji su se priajavili putem e uprave ili telefonom čekaju po 10 i više dana pa da se opametite. Neshavtljivo. Organizacija je podbacila pa pričajte vi da se funkcioniše kako treba. Ovo vas dematuje.

JAPANAC

27.01.2021. 14:08

Država se pravi naivna. Automatski je trebalo da radi po planu , a ne stihijski. Kada su se ljudi pobunili rešili da rade po pravilu ali pitanje je da li će to tako da bude jer će uvek naći izgovor za bilo koje odstupasnje od pravila. Česnaest dana nema odgovora na pisani zahtev preko e-uprave, mrtvo slovo na papiru!!! zvao sam I TORLAK na navedeni broj, ali to je nemoguća misija. Više od dva sata sam zvao i stalno odgovor da je operater zauzet a u 19h do 20h nema odziva, telefon se isključu nakon saopštenja telefonske sekretarice!!! Tvrdim da je zvanje TORLAKA laž i nemoguća misija.