RUŽIĆ: Svi fakulteti da budu uključeni u državnu maturu

tanjug

01. 03. 2021. u 11:00

Odlaganje projekta državne mature za 2023/24. godinu treba da omogući da se svi fakulteti uključe, poručio je danas ministar prosvete Branko Ružić.

РУЖИЋ: Сви факултети да буду укључени у државну матуру

Branko Ružić / Foto Tanjug

On je rekao da je u opštem interesu da svi fakulteti budu uključeni u taj projeka , te da ne bi trebalo da se dogodi da neki kažu da to neće.

- Nama nije interes da neki fakultet kaže 'ne, mi nećemo'. Bolje reći kako stvari stoje, a ne da kažemo da će (državna matura) biti 2022, a onda dođemo u situaciju da ništa nije spremno - istakao je Ružić.

Naveo je da je "pilotiranje" male mature rađeno pet ili šest puta, te dodao da je nekad potrebno više puta testirati, kako bi na kraju to bilo i primenjeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!