FRIELNSERIMA ISTIČE ROK: Do ponedeljka prijava poreza

S. B.

28. 07. 2023. u 11:00

U PONEDELjAK, 31. jula 2023. godine, ističe rok za prijavljivanje prihoda ostvarenih od ugovorene naknade od autorskih i srodnih prava i ugovorene naknade za izvršen rad na koje se porez plaća samooporezivanjem.

ФРИЕЛНСЕРИМА ИСТИЧЕ РОК: До понедељка пријава пореза

Foto: A. Stanković

Poreski obveznici koji su u drugom kvartalu tekuće godine ostvarili prihod po navedenom osnovu podnose poresku prijavu na Obrascu PP OPO-K.

U istom roku poresku prijavu na Obrascu PP OPO-K podnose i poreski obveznici koji za navedene prihode ostvarene u prvom kvartalu tekuće godine nisu podneli poresku prijavu na obrascu PP OPO.

Korisničko uputstvo za podnošenje poreske prijave (PP OPO-K) obračunatom porezu samooporezivanjem i pripadajućim doprinosima na prihode ostvarene kvartalno, od strane fizičkog lica kao poreskog obveznika nalazi se na sajtu Poreske uprave

Za dodatne informacije poreski obveznici mogu se obratiti Kontakt centru Poreske uprave na brojeve telefona 0700 -700 007 i 011-33 10 111 i neposredno zaposlenima na šalterima „Vaš poreznik" u 37 filijala širom Srbije, putem kontakt forme kontakt centra ili putem kontakt forme na portalu frilenseri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata