MINISTAR finansija Siniša Mali gostuje u jutarnjem programau Hepi televizije. On je istakao da je za vreme bivših državnih sekretara u Ministarstvu finansija pola miliona ljudi ostalo bez posla, a njihova neodgovorna politika dovela je Srbiju do bankrota.

Rade

11.11.2023. 10:24

Porast plata i penzija pravi je dokaz i pokazatelj da kada se vodi odgovorna finansijska i ekonomska politika,,uspešni rezultati ne mogu izostati.

Mozak nije mišić KORISTITE GA

11.11.2023. 10:40

Грађани Србије су некада брижљиво очекивали вести да ли ће пензије бити уопште исплаћене, да ли ће стићи плата или бар део плате. Сада у нашој држави тих страхова нема, сада се само поставља питање да ли ће и када ће бити повећање. Управо ми, грађани Србије одлучујемо да ли ће бити повећање. Ако опозицији дате глас биће старо питање : да ли ће бити исплаћене плате или пензије. Зато 17.децембра одлучујемо мудро и гласамо за једини исправан начин Србија не сме да стане

Vlada

11.11.2023. 12:10

Država Srbija već godinama vodi uspešnu politiku mira, bezbednosti , napretka, prosperiteta i sigurne budućnosti za sve naše građane podjednako , što veoma smeta svim zemljama u okruženju jer niko ne želi da vidi jaku i stabilnu Srbiju.

Vlada

11.11.2023. 12:13

Država Srbija se više nikada neće vraćati u prošlost i vreme zakatančenih i prodatih fabrika kada je naš narod ostajao bez posla i ikakvih primanja, zato je naš narod dao svoje ogromno poverenje Vučiću i SNS-u koji nas vodi putem napretka i prosperiteta.

Ivan

12.11.2023. 10:21

Ekonomska stabilnost je veliki uspeh za Srbiju. Javni dug je smanjen, povećane su plate i penzije, smanjena je stopa nezaposlenosti. Svaka čast Vučiću koji je omogućio gradjani a Srbije da bolje žive.

Andrija

12.11.2023. 10:28

Nasa drzava ima sredjene finansije i stabilnu ekonomiju zahvaljujuci odgovornoj politici Vucica, tako da smo u prilici da povecavamo i plate i penzije. Do 2027 srbija ce postati lider u regionu sa platama i penzijama.