REBRENDIRANJA LOGA POŠTE NIJE BILO: Dokument kao potvrda za laži na društvenim mrežama

Novosti online

15. 11. 2023. u 14:55

NA društvenim mrežama proširila se lažna informacija da su JP Pošte Srbije potrošile 1,5 miliona evra za rebrendiranje loga. U dokumentu koji objavljuju "Novosti" jasno se vidi da rebrendiranje nije ni bilo u planu.

РЕБРЕНДИРАЊА ЛОГА ПОШТЕ НИЈЕ БИЛО: Документ као потврда за лажи на друштвеним мрежама

Foto: PKS

Za sva buduća obeležavanja novih i rekonstruisanih jedinica poštanske mreže, novih vozila Javnog peduzeća "Pošta Srbije", Beograd, kao i reklamnog materijala, koristiće se novi raspored boja sa istim logom (znakom) Javnog preduzeća "Pošta Srbije", navodi se u odluci koju je donelo ovo preduzeće.

Foto: Novosti

Podsetimo, ranije je v. d. direktora ovog preduzeća Zoran Đorđević demantovao informacije koju su se pojavile na društvenim mrežama da je „Pošta Srbije” platila 1,5 milion evra rebrendiranje loga.

- Povodom apsolutnih laži u pisanjima pojedinih medija i objavama na društvenim mrežama, u kojima se navodi da je Javno preduzeće „Pošta Srbije” za posao rebrendiranja nenamenski utrošilo milion i po evra, a da je taj posao po mom nalogu namešten privatnoj firmi izvesne Draginje Vlk, obaveštavam javnost da su u pitanju apsolutno gnusne laži, tendenciozne i politički motivisane, sa namerom da se naruši moj profesionalni i lični integritet i ugled. Ovi neistiniti navodi štetni su po ugled države, Pošte, kao i moj lično, i kao odgovornog lica Javnog preduzeća „Pošte Srbije”, i s tim u vezi preduzeću sve zakonske pravne postupke protiv odgovornih lica, za klevetu i naknadu štete za urušavanje ugleda. Ističem da počev od 5. marta 2023. godine, otkako sam na dužnosti vršioca dužnosti direktora Pošte Srbije, moj kompletan rad i odluke koje donosim su transparentni i sve javne nabavke preko 65.000 evra su u nadležnosti NO Preduzeća - rekao je Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (30)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)