OTVORILI SMO RESTORAN U PRELEPOM BEOGRADU: DŽejmi se oglasio, evo šta traži

Novosti online

31. 03. 2024. u 13:34

ČUVENI britanski kuvar i TV zvezda Džejmi Oliver objavio je oglas na Instagramu u kome traži ljude koji bi radili u njegovom nedavno otvorenom restoranu u Beogradu pod nazivom "Džejmis italijan" (Jamie's Italian).

ОТВОРИЛИ СМО РЕСТОРАН У ПРЕЛЕПОМ БЕОГРАДУ: Џејми се огласио, ево шта тражи

Foto: Printskrin

@alo_portal Čuveni britanski kuvar i TV zvezda Džejmi Oliver pohvalio se na Instagramu da je u Beogradu otvoren njegov restoran "Jamie's Italian" Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana Džejmija Olivera dostupan je i meni na kom se nalaze brojni specijaliteti italijanske kuhinje po recepturi poznatog britanskog kuvara. #foryoupage #foryou #alo #alodnevnenovine #fy #fypシ #viral #viraltiktok #restaurant #jamieoliver #jamieitalian @Jamie Oliver ♬ original sound - Alo_portal

- Otvaramo naš prvi restoran u Srbiji u prelepom Beogradu. Moj tim i ja tražimo prave ljude da dođu i pridruže se našem timu. Ako gajite strast prema hrani i ugostiteljstvu i ako želite da budete deo sjajnog tima, kome je stalo do vas i vašeg razvoja, javite nam se što pre, kazao je Džejmi u videu objavljenom na Instagram stranici njegovog restorana.

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ BEČA: Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)