AMBICIOZNO najavljena akcija jeftinijeg priključivanja domaćinstava na gas koje bi potrošači plaćali po 780 evra nije startovala 1. jula kao što je najavljeno, a kada bi mogla da počne ne znaju ni nadležni.

Komentari (3)

Leštanac

06.08.2020. 17:31

Ne razumem kakve veze ima lokalna samouprava sa priključkom domaćinstva na gas? To je lopovluk i otimačina. Koja je to nepismena budala ubacila takvu odredbu u cenovnik? Tvrdi i tražim da bude isti tretman za gas kao i priključak na vodovodnu mrežu, ili električnu energiju. A potrošnja je nešto drugo i cenu odredjuje distributer, kao i stuju što plaćamo i utošak vode iz vodovodne mreže.

dsc

10.04.2021. 00:44

Прескупо одакле људима новац за прикључак нека сами уграде и инсталирају у кућама а народ да плаћа потрошњу као на западу а не да нас краду, таксе, таксе, срамота никада нећемо имати гас у кућама и они који су га увели уопште га не користе већ купују дрва јер је и потрошња скупа! Нећете добити наш крв и зној наш хлеб, кожу нам огулисте али душу нећете добити ложићемо тако што ћемо скупљати картоне и дрва око река сакупљати!