PAPRENO GA KOŠTA SVAĐA: Britanac mora da plati 20.000 dolara Junajted erlajnzu zbog preusmeravanja leta

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

02. 05. 2024. u 00:37

BRITANAC koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnza da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji, saopštili su američki tužioci.

ПАПРЕНО ГА КОШТА СВАЂА: Британац мора да плати 20.000 долара Јунајтед ерлајнзу због преусмеравања лета

Foto: Tanjug/AP

Tužioci su naveli da je Britanac Aleksander Majkl Dominik Mekdonald (30) na letu iz Londona 1. marta počeo da se svađa sa svojim saputnikom, a zatim i sa stujardesama nakon čega su mu stavljene lisice, a let je preusmeren sa prvobitnog odredišta u Njuarku u američkoj državi Nju Džersi u Bangor u američkoj državi Mejn, objavila je televizija Ej-Bi-Si (ABC).

Okružni sud u Bangoru osudio je Mekdonalda na kaznu zatvora nakon što je bio u pritvoru od incidenta 1. marta i naložio mu da plati Junajted erlajnzu kaznu od 20.638 dolara kao nadoknadu za preusmeravanje leta.

Mekdonald i njegov saputnik su uhapšeni u Mejnu i izgleda da su bili u alkoholisanom stanju, saopštila je avio-kompanija.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici