U JANUARU POTPISIVANJE MEMORANDUMA O SARADNJI: Ministar Mali nastavio razgovore sa kompanijom "Alstom" (FOTO)

Novosti onlajn

26. 11. 2020. u 16:34

MINISTAR finansija Siniša Mali nastavio je razgovore sa francuskom kompanijom "Alstom" koja će učestvovati na projektu izgradnje metroa u Beogradu.

У ЈАНУАРУ ПОТПИСИВАЊЕ МЕМОРАНДУМА О САРАДЊИ: Министар Мали наставио разговоре са компанијом Алстом (ФОТО)

Foto: Instagram/mali_sinisa

Ministar Mali je na svom Instagram nalogu objavio fotografije sa sastanka uz komentar o potpisivanju Memoranduma o saradnji:

- Odmah nakon potpisivanja Sporazuma o saradnji u oblasti sprovođenja prioritetnih projekata u Srbiji sa Vladom Francuske, nastavili smo razgovore sa francuskom kompanijom #Alstom koja će učestvovati na projektu izgradnje metroa u #Beograd. U januaru ćemo potpisati Memorandum o saradnji koji će po prvi put formalizovati saradnju između francuske i kineske strane na ovom projektu - napisano je u opisu fotografije. 

Podsetimo, Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas, uoči potpisivanja Sporazuma o saradnji u sprovođenju prioritetnih projekata sa Francuskom, sa ministrom za spoljnu trgovinu Francuske Frankom Riesterom, sa kojim je razgovarao o izgradnji beogradskog metroa.

- Razgovarali smo o projektu izgradnje beogradskog metroa, u kome učestvuju francuske kompanije. Ovaj projekat je od strateškog značaja za Beograd i Srbiju a osim toga, kako je istakao francuski ministar, biće simbol modernizacije naše zemlje - objavio je Mali na svom instagram nalogu.

Mali je istakao da mu je posebno drago što je francuski kolega prepoznao dobre ekonomske rezultate naše zemlje, na kojima nam je i čestitao.

Istakao je i da je francuski predsednik Emanuel Makron posvećen da se poboljšaju odnosi naše dve zemlje, naveo je ministar Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!