JEDNOKRATNA pomoć u visini od 5.000 dinara biće isplaćena svim penzionerima 17. ili 18. decembra, a u gotovo istom periodu pomoć od države može da očekuje i ugostiteljski sektor u visini jedne minimalne zarade, izjavio je za Tanjug ministar finansija Siniša Mali.

Komentari (8)

Naslednik

04.12.2020. 13:49

Svaka čast za predsednika Vučića, to još niko od davnih vremena nije pomogao državnim službenicima, ostalim sektorima u rada, kao i penzionerima. Samo još da nam se vrate građevinske firme (preduzeća), gde smo bili najjači u svetu, da se naša deca isškoluju za dobrog zanatliju (zidara, armirača, varioca, keramičara, molera, električara, vodoinstalatera, bravara i t. d. ) Da ne dovodimo ove strane kompanije da kod nas rade, mi smo vredan narod. Treba vratiti po varošicama zadruge, da bi se mladi vratili na selo i svojoj proizvodnji, koju bi država garantovana otkupnu cenu tog proizvoda. Samo na taj način možemo da spasimo propadanje sela i seoskih domaćinstva. Banje ne treba prodavati, a i vode koje posedujemo, treba ih obnoviti i popraviti obnoviti turizam, gde bi se novac slivao u državni budžet.

Nebojsa

04.12.2020. 14:33

A zasto svima? Pa, valjda je bolje da date 10 hiljada onima sa najamanjim primanjima, a ovima sto imaju velike penzije, to ionako nije neka cifra?