MINISTARSTVO RUDARSTVA: Budućnost u zelenoj energiji

J. Su.

18. 12. 2020. u 17:13

ZELENA ekonomija, energetska efikasnost, obnovljivi izvori energije i saradnja u oblasti rodne ravnopravnosti i energetike bile su teme današnjeg sastanka ministarke energetike Zorane Mihajlović, sa stalnom koordinatorkom Ujedinjenih nacija u Srbiji Fransoaz Žakob.

МИНИСТАРСТВО РУДАРСТВА: Будућност у зеленој енергији

Foto Tanjug

Ministarstvo priprema izmene tri važna zakona - o energetici, rudarstvu i energetskoj efikasnosti i izradu potpuno novog zakona o obnovljivim izvorima energije. Osnovaćemo fond za energetsku efikasnost, koji će umnogome unaprediti kapacitete u ovoj oblasti, a radimo i na digitalizaciji sektora rudarstva i energetike zarad stvaranja boljih uslova poslovanja za investitore, rekla je Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu