POSLODAVCI NUDE OBUKU: Do kraja januara prijava za dualno obrazovanje

S.B.

08. 01. 2021. u 15:16

POSLODAVCI u Srbiji koji žele da se uključe u sistem dualnog obrazovanja do kraja januara mogu da podnesu onlajn prijavu preko veb portala Privredne komore Srbije. Prijavljivanje je potpuno digitalizovano, tako da u tri koraka svi zainteresovani mogu napraviti profil i podneti prijavu.

ПОСЛОДАВЦИ НУДЕ ОБУКУ: До краја јануара пријава за дуално образовање

Foto Pixabay

Komora će od 11. do 19. januara organizovati onlajn sektorske sastanke sa predstavnicima kompanija na kojima će biti detaljno predstavljena procedura uključivanja u dualno obrazovanje, prava, obaveze i odgovornosti poslodavaca i razmatrana sva važna pitanja za ovaj vid školovanja mladih.

- U ponedeljak 11. januara razgovaraćemo sa predstavnicima sektora građevine, IT, hemijske industrije, u sredu sa kompanijama iz metalske i elektro industrije, energetike i rudarstva, šumarstva i industrije nameštaja, a u petak, 15. januara na dnevnom redu su industrija hrane i farmacija. Za kreativnu i modnu industriju, kao i firme iz oblasti saobraćaja, rezervisan je 18. januar, a 19. za turizam i trgovinu - objasnila je Mirjana Kovačević, rukovodilac Centra za edukaciju i dualno obrazovanje PKS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024