OTELI MOMKA, TRAŽILI MU 5.000 EVRA, A ON IM POBEGAO PREKO TERASE: Saslušana dvojica u Beogradu

S. J. M.

07. 04. 2023. u 15:54

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani Milan D. (42) i Petar P. (43) zbog sumnje da su 5. aprila oko 8 časova obmanom odveli i u stanu zadržali oštećenog S. B. (31), u nameri da od njega iznude novac.

ОТЕЛИ МОМКА, ТРАЖИЛИ МУ 5.000 ЕВРА, А ОН ИМ ПОБЕГАО ПРЕКО ТЕРАСЕ: Саслушана двојица у Београду

FOTO: Arhiva novosti

Osumnjičeni nisu želeli da ne iznose odbranu pred tužiocem u ovoj fazi postupka. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu. Na teret im se stavlja krivično delo otmica, za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 12 godina.

Sumnja se da su Milan D. i Petar P. 5. aprila oko 8 časova namamili S. B. u iznajmljeni stan na Vračaru, zahtevajući da im isplati 5.000 evra na ime navodnog duga. Pošto oštećeni kod sebe nije imao novac, osumnjičeni su ga tukli i naneli mu povrede, sve vreme preteći da će ga ubiti i iseckati na komade ako im ne preda novac. Oko 14 časova oštećeni je otišao u kupatilo, odakle je uspeo da izađe na terasu preko koje je preskočio na terasu susednog stana i događaj prijavio policiji, koja je efikasnom akcijom pronašla i uhapsila osumnjičene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove