UHAPŠEN NEGOTINAC: Omogućio drugu da se drogira, ovaj se predozirao

S. M. J.

19. 05. 2023. u 14:39

ZBOG postojanja osnova sumnje da je omogućio uživanje metadona svom poznaniku B.C koji je tom prilikom i preminuo policija je uhapsila Negotinca S.J.

УХАПШЕН НЕГОТИНАЦ: Омогућио другу да се дрогира, овај се предозирао

Foto: S.M.J.

S. J. (42) iz Negotina, po nalogu ovdašnjeg Višeg  javnom tužilaštva određeno je zadržavanja zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga sa smrtnim ishodom. U kući ovog Negotinca je, naime, juče predveče, pronađeno beživotno telo B.C. (47) iz Negotina za koga se pretpostavlja da se predozirao metadonom.

Ova dvojica višestrukih povratnika, poznatih pravosudnim organima po izvršenju brojnih krivičnih dela, su na lečenju bolesti zavisnosti metadonom. Pretpostavlja se da su koristili metadon i kobne večeri, ali će istraga pokazati šta se tačno dogodilo.

Više javno tužilaštvo je dalo nalog o odbukciji preminulog, kao i nalog da se izvrši DNK analiza pronađenog  “pribora” za metadon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)