NASTAVLJENO SUĐENJE GORANU PAPIĆU: Tužilac i odbrana izneli predloge

Z.U.

18. 07. 2023. u 17:28

SUĐENjE bivšem zameniku načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) MUP Srbije Goranu Papiću i inspektoru Branislavu Panduru nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu iznošenjem predloga o dokaznim radnjama.

НАСТАВЉЕНО СУЂЕЊЕ ГОРАНУ ПАПИЋУ: Тужилац и одбрана изнели предлоге

Goran Papić, Foto Z. Jovanović

Njih dvojica su optužena da su iskorišćavanjem svojih službenih položaja sprečili hapšenje i procesuiranje N. K, navodnog pripadnika jedne kriminalne grupe. Oni su na prethodnom ročištu negirali izvršenje krivičnog dela. 

Tužilaštvo je danas predložilo da se izvedu određeni dokazi, a svoje predloge imali su i advokati odbrane. Branioci su , pored ostalog, predložili neke službene beleške, ali i komunikaciju sa signala i voc-apa, kao dokaze da njihovi klijenti nisu krivi.

O ovim predlozima tek treba da se izjasni Tužilaštvo, a konačnu odluku doneće postupajući sudija.Papić i Pandur su se pridružili zahtevima svojih advokata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)