POGLEDAJTE AKCIJU UKP-a U KOJOJ SU PALI KRADLJIVCI AUTOMOBILA: Organizovana banda krala limuzine, kombije i kampere (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

18. 08. 2023. u 09:23

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, na teritoriji Kraljeva i Loznice uhapsili su sedam osoba, dok se za još jednom traga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, prevara, pranje novca, falsifikovanje isprave i prikrivanje.

ПОГЛЕДАЈТЕ АКЦИЈУ УКП-а У КОЈОЈ СУ ПАЛИ КРАДЉИВЦИ АУТОМОБИЛА: Организована банда крала лимузине, комбије и кампере (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: MUP

Uhapšeni su organizatori kriminalne grupe G. T. (1968) i Ž. Č.(1977), kao i A. K.(1991), Lj. G.(1983), D. Č.(2003), D. S.(1980) i M. S.(1975), a privremeno su oduzeti automobili visoke klase, luksuzni kamperi, kao i kombi vozila za koje se sumnja da su ukradena na teritoriji Evropske unije.

Takođe, oduzeto je i više desetina hiljada evra, više stotina hiljada dinara, oružje i municija u nelegalnom posedu i veća količina auto-delova, elektronska oprema za prepravljanje brojeva šasija i motora, kao i veća količina falsifikovane prateće dokumentacije i registarskih oznaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu