KO JE MUŠKARAC UPUCAN NA ČUKARICI? Stari znalac policije i suda, bio optužen za ubistvo u porti crkve u Vraniću (FOTO)

J.D.Lj.

05. 11. 2023. u 13:48

IVAN Asodi (28) koji je sinoć teško ranjen u stomak i grudi u pucnjavi na Čukarici, od ranije je poznat srpskoj policiji i pravosudnim organima.

КО ЈЕ МУШКАРАЦ УПУЦАН НА ЧУКАРИЦИ? Стари зналац полиције и суда, био оптужен за убиство у порти цркве у Вранићу (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Naime, njegovo ime se pominjalo u slučaju ubistva Saše Joksića (39), u porti crkve u Vraniću 2015. godine.

Joksić je ubijen tokom letnjeg vašara u pomenutom selu, nakon što je dvojicu pripitih mladića opomenuo da ne uriniraju u dvorištu crkve.  Marko Petković i Ivan Asodi su onda nasrnuli na njega. Došlo je do tuče i rvanja među njima, kada je jedan od njih izvukao nož i njime ubo Joksića direktno u srce.

Za ovaj zločin i smrt Saše Joksića su optuženi Petković i Asodi.

Sud je posle godinu dana od hapšenja pustio Asodija iz pritvora, a nakon 30 meseci i Petkovića, uz obrazloženje da postupak mogu da prate braneći se sa slobode.

Asodi je pobegao u Austriju, ali je ubrzo uhapšen zbog drugog krivičnog dela, a onda deportovan u Srbiju jer je utvrđeno da je za njim raspisana poternica.

Suđenje za ubistvo u Vraniću je počelo ispočetka 2018. na kojem su se obojica optuženih mladića izjasnili da nisu krivi.

Od krivičnog gonjenja Asodija sud je odustao 2020. godine zbog nedostatka dokaza, dok je Petković osuđen na 17 godina robije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave