OTAC I DVA SINA PRETUKLI KERAMIČARA NASMRT? Milenka (68) napali na proslavi u centru sela, nesrećni čovek podlegao povredama

Novosti online

21. 11. 2023. u 13:16

KERAMIČARA Milenka L. (68) iz okoline Inđije, koji je preminuo od zadobijenih povreda, tokom proslave u centru sela pretukli su sugrađani, inače otac i dva sina.

ОТАЦ И ДВА СИНА ПРЕТУКЛИ КЕРАМИЧАРА НАСМРТ? Миленка (68) напали на прослави у центру села, несрећни човек подлегао повредама

Foto: Novosti

Slučaj je prijavljen 9. oktobra, nakon što su otac G. J. (43) i njegova dva sina, D. J. (26) i S. J. (18), mučki pretukli nesrećnog čoveka koji je od zadobijenih povreda preminuo nakon 20 dana borbe za život. Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nanošenje teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

- Milenko jeste pretučen na slavlju, ali nije bila u pitanju porodična slava. Radilo se o seoskoj proslavi, koja se kobnog dana održavala u centru Novog Slankamena. Naime, nesrećni čovek je šetao kada su ga otac i sinovi napali kod folklornog centra, gde ima mnogo kafića i bila je muzika u tom trenutku u jednom od njih, nešto se slavilo valjda - kaže izvor i dodaje:

- Sve se brzo desilo, pa je nesrećni čovek zadobio teške telesne povrede od kojih je završio u beogradskoj bolnici. Obdukcijom je ustanovljeno da mu je slomljen vrat i da je imao nekoliko teških povreda po glavi.

Osumnjičeni su uhapšeni, a nakon što im istekne 48 sati policijskog zadržavanja, biće privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

BONUS VIDEO  - IZBODEN NOŽEM 30 PUTA: Jezivo ubistvo muškarca, zločin se odigrao u napuštenoj kući u Novom Sadu

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!