VUK TUFEGDŽIĆ, RASTIN ADVOKAT, ZA "NOVOSTI": Od početka tvrdimo da njegov džip nema veze sa Belivukom

J.D.Lj.

01. 12. 2023. u 08:30

POSEBNO odeljenje za organizovani kriminal je 9. novembra donelo odluku da se poznatom reperu Stefanu Đuriću Rasti vrati džip koji je zaplenjen prilikom hapšenja grupe Veljka Belivuka.

ВУК ТУФЕГЏИЋ, РАСТИН АДВОКАТ, ЗА НОВОСТИ: Од почетка тврдимо да његов џип нема везе са Беливуком

Foto: N. Skenderija

Brojne su kalkulacije bile oko toga čiji je džip, marke "mercedes", koji je koristio reper i za koji se sumnjalo da je korišćen u Belivukovim "akcijama". Reč je o "mercedesu benc".

Vuk Tufegdžić, reperov zastupnik, za "Novosti" objašnjava:

- Han Ruf je svojevremeno ovlastio Rastu za neograničeno korišćenje vozila - objašnjava advokat, a što se nalazi i u sudskoj odluci.

- Preko ovlašćenih lica, uredno i zakonski, Đurić je postao i vlasnik tog vozila, koje je u međuvremenu i kupio. Dakle, nema kalkulacija o tome čije je vozilo vlasništvo, ali posle silne borbe i dokazivanja, takođe i da nema osnova za sumnje da je ono korišćeno u neke kriminalne radnje.

Naš sagovornik dalje navodi da je sudska odluka stigla juče njemu "na ruke", o čemu je obavestio i svog klijenta Rastu, te se ovih dana očekuje da reper preuzme svoj džip.

Podsetimo, poslednji put taj automobil vozio je policajac iz Loznice Vlado Georgiev, koji je svojevremeno bio Rastin menadžer i koji je promenio ime u Dragan Sekulić, a koji se u predmetu Belivuk tereti da je bio član tog klana i radio za njih. Upravo je zbog toga i Rastin džip došao pod "lupu" policijskih i pravosudnih organa.

BONUS VIDEO: KONVOJ ŽANDARMERIJE U USTANIČKOJ - Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu