TUČA U KAFANI: Povređen muškarac iz Bosilegrada

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

13. 12. 2023. u 08:36

U nedelju veče u kafani „Monika“ u Bosilegradu došlo je do tuče, kako nam je potvrđeno u Osnovnoj javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu u tuči su učestvovali pripadnici žanarmerije, a jedna osoba je zadobila povrede

ТУЧА У КАФАНИ: Повређен мушкарац из Босилеграда

Foto: J.S.

Slučaj je prijavio predsednik opštine Vladimir Zaharijev, a jedna osoba je zadobila povrede. Tužilaštvo je naložilo prikupljanje obaveštenja, da se oštećeni pošalje na lekarski pregled i izuzme video zapis iz objekta, a po potrebi i ceo uređaj.

Iako se ova tuča prepričava u Bosilegradu, jer su navodno još neki gosti kafane maltretirani, nezvanično saznajemo da oštećeni nije mogao da se izjasni ko ga je tukao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost